Home
Spitalul Județean de Urgență Slatina a obținut acreditarea, confirmându-și standardele de calitate și siguranță în îngrijirea pacienților și îmbunătățirea continuă a serviciilor medicale.În același timp, Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci a primit avizul Ministerului Sănătății pentru înființarea a două noi secții de specialitate: Geronto-Psihiatrie și Adicții, extinzând astfel gama de servicii oferite pacienților.
Sfântul Nicolae, ocrotitorul copiilor, ne-a trimis, astăzi, în dar, cete de colindatori, care ne-au vestit Nașterea Domnului.
Un nou eveniment de înaltă ținută artistică a avut loc astăzi în Slatina, care evidențiază, promovează și premiază tineri artiști din județul nostru.
104 sportivi și 25 de antrenori au fost astăzi premiați în cadrul Galei Excelenței în Sport, eveniment dedicat celebrării performanțelor remarcabile și promovării campionilor, care au pus numele județului nostru pe harta excelenței sportive din țară, dar și la nivel balcanic sau european.
Gala Excelenței în Educație, eveniment organizat de către Consiliul Județean Olt dedicat promovării și recunoașterii succesului școlar, a ajuns la cea de-a X-a ediție.
Mare bucurie ne-au oferit peste 3000 de copii, care au trecut pragul Consiliului Județean Olt să ne colinde, păstrând o tradiție frumoasă!
Gala Excelenței în Educație a urcat pe scena Palatului Copiilor din Slatina peste 700 de elevi și profesori, care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele școlare pe discipline.
Consiliul Județean Olt a obținut noi resurse financiare nerambursabile, pentru modernizarea a două drumuri județene, prin programul național ”Anghel Saligny”.
Marius Oprescu: ”Mă bucură foarte mult deschiderea unui Ambulatoriu al Spitalului Județean de Urgență Slatina în Drăgănești-Olt. Eforturile noastre bugetare, făcute în urmă cu aproape patru ani, sunt astfel valorizate și direcționate către sănătatea locuitorilor din Drăgănești Olt și comunele limitrofe orașului.Este o decizie luată cu mult timp în urmă întârziată doar de protocoalele și circuitele impuse de pandemie.
Vicepreședintele Consiliului Județean Olt, Ionuț Ivan, a semnat astăzi, în cadrul unei ceremonii organizate la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, primul contract de finanțare în cadrul programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”.
Consiliul Județean Olt a semnat cu Ministerul Educației contractul de finanțare nerambursabilă pentru proiectul ”Achiziție microbuze electrice pentru elevii școlilor din județul Olt”.
Vicepreședintele Consiliului Județean Olt, Ionuț Ivan, a semnat contractul de finanțare al proiectului ”Dotare cu echipamente TIC, mobilier și materiale educaționale a Școlii Profesionale Speciale Balș și a Școlii Speciale cu clasele I-VIII Balș” – singurele unități de învățământ subordonate CJ Olt.Proiectul este finanțat în cadrul PNRR și are o valoare de peste 1,4 milioane lei.
Instituția noastră a făcut o tradiție în a premia sportivii și anteriorii care reușesc performanța de a se clasifica în topul ierarhiilor la Campionatele Naționale, Balcanice și Europene, reușind împreună să promoveze județul nostru prin prisma rezultatelor obținute.
52 de km de piste de biciclete, pe malul Dunării, vor fi realizați în județul nostru, în cadrul proiectului „Traseu Eurovelo 6 Mehedinți-Dolj-Olt”.
O autoutilitară de stingere cu capacitate crescută a rezervorului, de 9000 litri, în valoare de peste 1,7 milioane lei, a intrat, astăzi, în dotarea ISU Olt.Singura de acest fel în baza operațională a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, autoutilitara a fost achiziționată de către Consiliul Județean Olt, prin proiectul ”Investiții comune în domeniul situațiilor de urgență în cadrul Consiliului județean Olt și Municipalității Dolna Mitropolia”, finanțat în cadrul programului INTERREG V-A, Axa prioritară 3 – ”O regiune singură”.
Am primit astăzi cu mare bucurie oaspeți de seamă din județ, din țară și din Republica Moldova și Slovacia, care au transformat aleea Consiliului Județean Olt într-o veritbilă scenă de dansuri populare și căluș.
Spitalul Județean Slatina beneficiază și anul acesta de investiții considerabile în aparatură modernă finanțate cu ajutorul fondurilor europene, dar și din bugetul propriu al Consiliului Județean Olt.
Consiliul Județean Olt a premiat astăzi, 29.12.2021, cele mai bune rezultate înregistrate de sportivii și antrenorii județului Olt, la Jocurile Olimpice, Campionatele Europene și Balcanice.
Un nou computer tomograf a sosit astăzi, 18.11.2021, la Spitalul Județean Olt. Aparatul medical a fost achiziționat din fonduri europene, prin proiectul ”Dotarea Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina”, obiectiv accesat de Consiliul Județean Olt în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 8 – ”Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale”.
Consiliul Județean Olt a obținut certificarea sistemului calității ISO 90001:2015, în cadrul proiectului ”Administrație eficientă, servicii de calitate la nivel județean”, finanțat din fonduri europene, în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.
Aceasta poate fi văzută de publicul larg în cadrul expoziției permanente prezente în cadrul Muzeului Județean Olt.
(Joint investments in the field of emergency situations for Olt County Council and Dolna Mitropolia Municipality)
Luni, 20 mai 2019, în Sala de Ședințe a Consiliului Județean Olt a avut loc, la inițiativa președintelui CJ Olt, Marius Oprescu, beneficiind de prezența domnului senator, Paul Stănescu, Prefectului Județului Olt, Silviu Neacșu și Vicepreședintelui CJ Olt, Virgil Delureanu, o ședință tehnică de lucru susținută de compania TransGaz și reprezentanții unităților administrativ teritoriale din județul Olt.
next
Centrul Județean de Cultură și Artă Olt
Biblioteca Judeţeană Olt „Ion Minulescu“
Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Olt
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului
Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Olt
Muzeul Județean Olt
Serviciul Județean de Pază Olt
Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Balș
Școala Profesională Specială Balș
Reabilitare termică pentru creșterea eficienței energetice la Spitalul Județean de Urgență Slatina - Pavilion Medicală
Reabilitare termică pentru creșterea eficienței energetice la Clădirea Complexului de Servicii Persoane Adulte Slatina
Comunicat de presa privind finalizare proiect - Modernizare drum judetean DJ 546, Daneasa (intersectie DN6) - Slatina (intersectie DN65) - Verguleasa (intersectie DN67B)
Achiziție microbuze electrice pentru elevii școlilor din județul Olt
Reabilitare termică pentru creșterea eficienței energetice la clădirea sediului Centrului Militar Județean Olt
Reabilitare termică pentru creșterea eficienței energetice la clădirea sediului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt
Reabilitare termică pentru creșterea eficienței energetice la Spitalul județean de urgență Slatina-Pavilion Materno-Infantil
Comunicat de presa finalizare proiect SMIS-116169
Comunicat de presa finalizare proiect SMIS-116183
Comunicatul de presa incheiere proiect - "Dotarea Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina"
Administratie eficienta, servicii de calitate la nivel judetean
Comunicatul de presa incheiere proiect -„Asigurarea accesului la servicii de sănătate în regim ambulatoriu pentru populaţia judeţelor Mehedinţi, Dolj si Olt”; Cod MySMIS: 125378
Modernizare drum județean DJ 642, Stoenești (intersecție DN6)-Giuvărăști (limită județul Teleorman)
REABILITARE TERMICA PENTRU IMBUNATATIREA EFICIENTEI ENERGETICE PENTRU SEDIUL CONSILIULUI JUDETEAN OLT
Fotografii proiect. Cresterea eficientei energetice a cladirii Apartamente - Fosta Vila de Protocol
Anunt incepere lucrari la proiectul "Cresterea eficientei energetice a cladirii Apartamente - Fosta Vila de Protocal", cod SMIS 116183
Anunt organizare procedura de selectie a unui partener pentru incheierea unui Acord de Parteneriat in vederea elaborarii si depunerii cererii de finantare aferente implementarii proiectului ce va fi finanta prin CP12/2018
Joint investments in the field of emergency situations for Olt County Council and Dolna Mitropolia Municipality
Reabiltare termică pentru îmbunătăţirea eficienţei energetice pentru sediul Consiliului Judeţean Olt, cod SMIS 116169
Reabilitare termică pentru îmbunătăţirea eficienţei energetice la Biblioteca Judeţeană Olt „Ion Minulescu“
Creșterea eficienței energetice a clădirii Apartamente-Fosta Vilă de Protocol
Port turistic şi de agrement în zona cap amonte port Corabia
Casa Fântâneanu
RO-NET Construirea unei infrastructuri naţionale de broadband în zonele defavorizate, prin utilizarea fondurilor structurale
Sistem integrat de management al deșeurilor în județul Olt
Modernizarea, dezvoltarea şi echiparea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina
Îmbunătățirea bazei operaționale a ISU Olt
Fonduri europene pentru dezvoltarea durabilă și promovarea turismului
Fonduri europene pentru infrastructura socială
Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional și local
Creşterea eficienţei serviciilor administrației publice locale din județul Olt prin implementarea unei soluții e-guvernare performante
Investiții infrastructură rutieră - fonduri UE
Fonduri nerambursabile pentru activităţi nonprofit
Protejarea biodiversităţii Olt
Minute 2024
Hotărâri 2024
Şedinţe 2024
Instrumente Structurale în România
Siglă Fonduri Structurale
Sigla Uniunii Europene
Stema Guvernului Romaniei