Home
CJ Olt premiază excelența în Sport!
Felicitări tuturor și un an plin de succese în competițiile care urmează!

Începem anul cu un eveniment care promovează excelența în sport. Iată că suntem cei mai buni și pe latură sportivă. Avem rezultate extraordinare, obținute cu multă muncă și sute de ore de antrenament, la Tenis, Atletism, Kaiac Canoe, Box și Fotbal și ne dorim ca o astfel de gală să se desfășoare în fiecare an cu sportivi mai mulți, dar la fel de dedicați.

Pe scena Centrului Cultural ”Eugen Ionescu” au fost premiați următorii:

Premii individuale, în sumă de 5.000 lei, se acordă sportivei şi antrenorului care au reuşit performanţa de a obţine medalia de bronz la Campionatele Mondiale de Tenis de Masă: Adina Diaconu şi Petre Arnăutu (CSM Slatina).

Premii individuale, în sumă de 4.000 lei, se acordă sportivei şi antrenorului care au reuşit performanţa de a obţine locul I la Campionatele Europene de Tenis de Masă: Irina Ciobanu şi Mihaela Roxana Dospina (CSM Slatina).

Premii individuale, în sumă de 2.500 lei, se acordă sportivului şi antrenorului care au reuşit performanţa de a obţine locul IV la Campionatele europene de kaic-canoe: Mihai Răzvan Băţăgui şi Ionel Zdurcea (CSS Caracal).

Premii individuale, în sumă de 1.500 lei, se acordă sportivilor şi antrenorilor care au reuşit performanţa de a obţine locul V la Campionatele Europene de Box: Alexandra Anamaria Gheorghe, Maria Cristina Zorlescu, Lenuţa Camelia Fieraru şi Constantin Gălbenuşe şi Elena Luminiţa Turcin (CSM Slatina).

Premii individuale, în sumă de 2.500 lei, se acordă sportivilor şi antrenorului care au reuşit performanţa de a obţine locul I la Campionatele Balcanice de Atletism: Daniel Mihai Robert Budin, Marius Florin Şerban şi Dan Bărbuţi (CSM Slatina).

Premii individuale, în sumă de 2.000 lei, se acordă sportivului care a reuşit performanţa de a obţine locul al II-lea la Campionatele Balcanice de Atletism: Pavel Nichituş.

Premii individuale, în sumă de 1.500 lei, se acordă sportivilor şi antrenorilor care au obţinut locul al III-lea la Campionatele Balcanice de Tenis de Masă: Daniela Nicoleta Bărzoi şi Gabriela Cuţudi (CSM Slatina) şi Andreea Huduşan şi Felicia Coneschi (CSS Slatina).

Premiul, în valoare de 11.500 lei, se acordă echipei de fotbal Athletic Slatina pentru câştigarea turneului internaţional „Football Cup Barcelona”. Fiecărui membru al echipei îi va reveni suma de 500 lei, iar fiecărui antrenor suma de 1.000 lei: Fabian Marian Ioja, Ionuţ Cristian Vlad, Răzvan Paraschiv, Rareş Mario Nicolae, Alexandru Cristian Bobeică, Mario Gabriel Dudu, Luca Teodor Popa, Luca Zamfir, Mierlescu Marius, Ion Mario Ene, Florin Mario Mihalea, Dragoş Gabriel Vlădescu, Ianis Florin Iancu, Alexandru Cristian Tutia, Cristian Alexandru Enăchioaia, Alessio Robert Tudor, Mihnea Andrei Tudor şi antrenorii Sebastian Noaţă, Dan Baciu şi Ciprian Dinu.

Instrumente Structurale în România
Siglă Fonduri Structurale
Sigla Uniunii Europene
Stema Guvernului Romaniei