Home
CJ Olt răsplătește performanțele școlare ale elevilor și profesorilor din județul Olt
Consiliul Județean Olt a făcut o tradiție în a premia elevii și profesorii care reușesc performanța de a se clasifica în topul ierarhiei naționale la Olimpiadele Naționale de Specialitate, reușind împreună să promoveze județul nostru prin prisma rezultatelor școlare.

Demersul nostru își propune să evidențieze succesul școlar și să încurajeze elevii să se aplece și mai mult către studiu, în vederea obținerii unor rezultate deosebite.

Anul acesta, instituția noastră a reușit să acorde premii și pentru elevii și profesorii care s-au calificat la Olimpiadele Naționale de Specialitate, ca urmare a participării la etapele județene de profil, fiind oportun să încurajăm performanța școlară, prin premierea elevilor și a profesorilor care i-au pregătit, ca un act de recunoaștere și de răsplată a meritelor acestora.

Sumele necesare premierii, în cuantum total net de 184.200 lei, acordate conform regulamentului adoptat prin HCJ Nr. 182/25.10.2018, vor fi suportate din bugetul propriu al Consiliului Județean Olt și vor fi înmânate celor 445 de premianți:  266 de elevi olimpici și 179 de profesori îndrumători,  în cadrul unui eveniment festiv organizat de către Consiliul Județean Olt, Inspectoratul Școlar Județean Olt și Palatul Copiilor ”Adrian Baran” Slatina.

Evenimentul va avea loc în Sala de Festivități a Palatului  Copiilor ”Adrian Baran” Slatina, în data de 11 decembrie 2018, începând cu ora 14:00.

 

Instrumente Structurale în România
Siglă Fonduri Structurale
Sigla Uniunii Europene
Stema Guvernului Romaniei