Home
Consiliul Județean Olt premiază performanțele sportive
Consiliul Județean Olt a premiat astăzi, 29.12.2021, cele mai bune rezultate înregistrate de sportivii și antrenorii județului Olt, la Jocurile Olimpice, Campionatele Europene și Balcanice.

21 de premii au fost acordate la festivitatea de premiere, care a avut loc în Sala Europa a Consiliului Județean Olt.

Cel mai bun premiu a fost obținut de Irina Ciobanu, alături de antrenorul său, Petre Arnăutu, pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo și obținerea locului al V-lea - performanță obținută ultima dată la Slatina, în 1996, tot de către o sportivă la tenis de masă.
Locul al II- lea i-a revenit Adinei Diaconu și antrenorului îndrumător, Andreea Zanfir, pentru plasarea pe locul secund la Campionatele Europene de Tenis de Masă, seniori.
 Un alt sport care ne-a oferit rezultate foarte bune la campionatele balcanice, este Atletismul. Astfel au fost premiați Andrei Neagoe și antrenorul său, Daniel Bărbuți, pentru performanța de a obține locul I la Campionatele Balcanice, ștafetă 4*100, masculin, seniori.
Antrenorul Aurelian Costea, a reușit performanța de a avea, nu mai puțin, de 7 sportivi clasați în primele trei locuri, la Campionatele Balcanice de Taekwondo.
Cele mai frumoase reușite îi aparțin Georgianei Mezdrea și Alinei Bălașa, locul I la Campionatele Balcanice de Taekwondo seniori, respectiv cadeți, feminin.
Costea Luca, Șerban Iulia, Drăgușin David și Nistor Maria – sunt sportivii care au reușit performanța de a se clasa pe locul al II-lea la Campionatele Balcanice de Taekwondo, fiecare la categoria sa de vârstă și kg.
Un alt antrenor pe care îl premiem în fiecare an, datorită rezultatelor deosebite pe care le obține, este Felicia Coneschi, care se pare că pregătește o altă viitoare campioană, și anume, Jifcu Andreea, care a obținut locul al II-lea  la Campionatele Balcanice, simplu, juniori II, feminin.
Pentru locul III, la Campionatele Balcanice de Atletism din Turcia,
l-am premiat astăzi și pe Daniel Budin – un alt sportiv, care n-a lipsit de la nicio festivitate de premiere a Consiliului Județean Olt.
Sophie Costea a reușit și ea un rezultat deosebit, și anume, locul al III lea la campionatele Balcanice de Taekwondo
Ca în fiecare an, Oltul este bine reprezentat și la box și înregistrează rezultate deosebite la Campionatele Europene. 
Mihaela Costina Bădescu, alături de profesor antrenor Cristian Dragomir, a obținut locul al V- lea la Campionatele Europene, categoria 48 de kg, junior, feminin.
Georgian Octav Militaru, alături de Vladu Valerian, a reușit să obțină, tot la box, locul V la Campionatele Europene, la numai 14 ani.
Felicitări tuturor!
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=SHiou1kuDjo
Instrumente Structurale în România
Siglă Fonduri Structurale
Sigla Uniunii Europene
Stema Guvernului Romaniei