Home
Consiliul Județean Olt premiază performanțele sportive
Consiliul Județean Olt a premiat astăzi, 1 martie 2021, performanțele sportivilor și antrenorilor care au obținut rezultate deosebite la Campionatele Europene și Balcanice, Sporturi Olimpice.
Cel mai bun premiu, în valoare de 4000 lei, l-a obținut Adina Diaconu, alături de domnul antrenor, Petre Arnăutu, pentru performanța locului I la campionatul European U21, Dublu Mix, Tenis. 
De asemenea,  performanțe extraordinare au obținut și sportivii de la Atletism, Simona Floricel și Andrei Neagoe, alături de domnul antrenor Bărbuți Daniel: locurile I și III la Campionatul Balcanic, fiind premiați cu 3000 de lei, respectiv 2000 lei, fiecare.
Cel mai mic premiu, 1500 lei, a fost acordat Ramonei Drăgan și antrenorilor Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin, locul V la Campionatele Europene.
”Mă bucur că ne vedem, chiar și în acest context dificil, în care ne plasează pandemia.
Cu toate acestea, dvs. n-ați renunțat și v-ați pregătit la fel de intens și, iată, rezultatele se văd.
Pentru sacrificiile pe care le presupune viața de sportiv, pentru performanțele extraordinare pe care le înregistrați de fiecare dată, astăzi, vă  transmitem prețuirea noastră.
Vă felicităm și ne mândrim cu rezultatele dumneavoastră, care pun, an de an, Oltul pe harta premiilor internaționale la competițiile sportive.
Și pentru că astăzi este 1 martie, vă transmit: O primăvară frumoasă, plină de  succes în competițiile viitoare!”, a transmis Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt.
 
”A devenit o tradiție acest eveniment. Mulțumesc Consiliului Județean Olt și domnului președinte, Marius Oprescu, pentru implicarea de care dau dovadă în fiecare an. Ne bucurăm foarte mult pentru că instituția dvs., alături de Primăria Slatina, alege să premieze eforturile pe care sportivii noștri le fac zi de zi. Este foarte important pentru noi să vedem că CJ Olt este alături de noi și ne premiază.
Îmi doresc să ne întâlnim, în fiecare an,  poate și în număr mai mare. Sper că totul va fi bine în viitor și vom scăpa de această pandemie! Vă mulțumim pentru sprijinul acordat”, a declarat Petre Arnăutu, profesor – antrenor Tenis de masă.

 

Instrumente Structurale în România
Siglă Fonduri Structurale
Sigla Uniunii Europene
Stema Guvernului Romaniei