Home
Festivitate Premiere Olimpici
Consiliul Județean Olt a organizat astăzi, 14 Septembrie 2015, odată cu debutul noului an școlar, festivitatea de premiere a elevilor olimpici din județul Olt.

Astfel, un număr de 43 de elevi și 30 de profesori au fost premiați în cadrul evenimentului care s-a desfășurat la Centrul Cultural ”Eugen Ionescu”.

Județul Olt a fost promovat, în mod excepțional, în acest an, de către elevii care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele școlare care s-au desfășurat la nivel național și internațional, datorită pregătirii și atenției acordate de către profesorii lor îndrumători.

În acest context, considerăm oportun să încurajăm performanța școlară, prin premierea elevilor și a profesorilor care i-au pregătit, ca un act de recunoaștere a meritelor acestora și un mod de promovare a exemplelor pozitive.

În plus, Consiliul Județean Olt a fost întotdeauna deschis către componenta educativă, apreciind și răsplătind, prin demersurile sale, excelența în rândurile elevilor și cadrelor didactice, evidențiind capacitățile și performanțele acestora.

Instrumente Structurale în România
Siglă Fonduri Structurale
Sigla Uniunii Europene
Stema Guvernului Romaniei