Home
Toate secţiile reabilitate din cadrul SJU Slatina vor fi dotate cu mobilier nou şi aparatură de ultimă generaţie
CJ Olt derulează la nivelul celui mai mare spital din judeţ proiecte ample ce au rolul de a transforma unitatea medicală într-una modernă. Reprezentanţii forului judeţean speră ca proiectele să depăşească cât mai repede faza licitaţiilor pentru a fi demarate lucrările de reabilitare. Aceştia au dat asigurări că tot ce va fi reabilitat va fi dotat cu mobilier nou adaptat secţiei, dar şi aparatură medicală de ultimă generaţie.

Autorităţile judeţene au gândit strategia de dezvoltare a SJU Slatina sub toate aspectele, astfel încât unitatea medicală să devină una modernă, unde oltenii să vină cu încredere să-şi trateze afecţiunile.

 

După ce s-au implicat direct în rezolvarea deficitului de medici de la nivelul SJU Slatina, în ultimii ani zeci de medici tineri fiind atraşi să vină la Slatina, prin proiectele pe care le derulează, reprezentanţii SJU Slatina reabilitează întreg corpul central şi patru etaje din Blocul Materno-Infantil. Autorităţile nu au uitat nici de mobilierul vechi de decenii, acesta urmând să fie schimbat.


Vicepreşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a spus că după reabilitare, fiecare etaj va fi dotat corespunzător cu mobilier şi cu aparatură de ultimă generaţie, pentru ca acesta să devină funcţional în cel mai scurt timp.


„În ceea ce priveşte Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, avem un proiect amplu pe Neonatologie şi Pediatrie, unde s-a ţinut licitaţia, dar Comisia a hotărât să o anuleze şi să se reia, şi unul pentru corpul central. La acest moment se află în derulare şi licitaţia pentru achiziţionarea RMN-ului. O altă componentă a investiţiilor la spital este reprezentată de mobilier şi aparatura medicală. Toate secţiile reabilitate din cadrul SJU Slatina vor fi dotate cu mobilier nou şi aparatură de ultimă generaţie. Practic, după ce un etaj este reabilitat, acesta va fi dotat cu mobilier şi aparatură, pentru ca el să devină funcţional cât mai repede, iar pacienţii să beneficieze de noile condiţii”, a spus Marius Oprescu

Sursa: Gazeta Nouă - www.gazetanoua.ro

Instrumente Structurale în România
Siglă Fonduri Structurale
Sigla Uniunii Europene
Stema Guvernului Romaniei